Onze kracht

img_0798-002810029

Motto van het Fysio Bewegingscentrum: BEWEGEN IS LEVEN !
Wij, als specialisten van het bewegen, zullen er alles aan doen om u op een zo verantwoord mogelijke manier een optimaal bewegingsniveau te geven. Met andere woorden, wij zullen er voor zorgen dat u in staat bent om de grenzen van uw belastbaarheid te herkennen en bewaken, waardoor overbelasting wordt voorkomen. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat u individueel behandeld wordt, dat wil zeggen één op één. Zo kunt u met vragen direct terecht bij uw behandelend therapeut

Door onze ruime ervaring en door het regelmatig volgen van cursussen m.b.t. bewegen en belasten, het individueel begeleiden van de patiënt en door de enthousiaste instelling, staan wij garant voor fysiotherapie van hoge kwaliteit.
Het bewaken van deze kwaliteit houden wij in stand door ons op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen in de fysiotherapie. Inhoudelijk, maar ook als organisatievorm. Wij zijn aangesloten bij de coöperatie Fysio Dordt. Een samenwerking tussen vele fysiotherapiepraktijken in Dordrecht en omgeving met als doel door samenwerking het zorgaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren.